} DNARS SKINCARE (Wasc Boutique): Betul2 berkesan ke Produk Dnars Skincare???

Ahad, 6 Januari 2013

Betul2 berkesan ke Produk Dnars Skincare???

Manusia hanya merancang, Tuhan yang menentukan........ Ikhtiar & Tawakal.....Berjaya atau tidak itu dah ketentuan & izin Allah............ (ungkapan yg sering gak aku ckp kat murid2 aku.....) yela....dah usaha kan lps tawakal je la kat Allah... segala2nya Dia yang tentukan....Allah beri setimpal dengan apa yang kita usahakan......

k.....intro je tu....hehehe.... sbnrnya ada kaitan jugak ngan entry yang saya nak tulis arini......semenjak dua menjak tiga menjak niiiii..........bnyakkkkkk giler kuar produk2 yang ntah pe ke benda..saya pun xtau lah...byk bebenor...huhu...trmasuk ler..DNARS SKINCARE...hehehe......ok...sbnrnya saya tergerak nk tulis entry ni sbb dah byk berdepan dgn situasi2 yg kdg2 payah nak handle..huhu..paham2 je la korang ek.

Saya sbnrnya nak beri sedikit pandangan lah kan.. sbb xnak nanti org salah paham or salah anggap dgn produk2 skincare yg tumbuh bak cendawan selepas hujan.... termasuklah DNARS SKINCARE..hehe..

Bukan semua org dlm dunia ni sama..... dr segi jenis kulit, persekitaran, cuaca, pemakanan dan bla..bla..bla... (yg sebut ni sbb nak relate dgn produk la).... jadi kita xboleh aspek kesan & result yang kita akn perolehi sama mcm org lain.... dr segi kualiti, masa & tahap pemulihannya.. sbb kita ni smua lain2..... 

Lagi satu yang xbleh blah....ade yg smpai marah2 complain & mcm2 lagila ayat sedap diorg....sbb curiga dgn kesan awl produk...(kesan awl kami juga ade terangkan pada entry2 lepas sebagai rujukan & kajian sebelum anda memilih untuk mengguna DNARS SKINCARE) 

Kami sebagai stokis/agen dnars skincare adalah sebagai pembekal produk kepada anda... disamping itu..kami juga boleh menberi sedikit tips & tunjuk ajar dari pengalaman, pengetahuan kami tentang produk... testimoni2 yang kami kongsikan juga..adalah hasil perkongsian pengguna2 dnars skincare yang berjaya.. kami bukan bayar diorg mcm duta2 produk mahal tu.... 

Jadi jika anda ada masalah tentang kesan awl, tentang pengunaan produk..anda boleh bertanya terlebih dahulu & kami akan guide sehingga anda mendapat result terbaik...klau xpercaya dgn kami penjual2 dnars pun....anda boleh contect nombor pada kotak dnars tu.... mmg dah tulis kat situ...... 

Sebab...percayalah...anda tidak akan berjaya jika anda tidak berguru.... malu bertanya sesat jalan..(ni pun selalu ckp kat anak murid nih..haha..)

Jika semua ikhtiar & cubaan kita tidak berjaya... itu dah mmg ketentuan & ketidakizin-Nya... & mungkin jodoh anda bukan dgn produk tersebut..... kalau dah guna 2 bulan masih tiada perubahan baru lah kita boleh menbuat kesimpulan bahawa produk tersebut tidak serasi dgn kita...klau baru pkai 2 hari, 2 mgu...& cemas dgn kesan awl tu....& trus berhenti....xdapek den nk noloooong.....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan